Lena Skoglöw – Vem är jag

Hej alla dansanta medlemmar!

Tänkte att jag skulle presentera mig lite för er, jag heter som sagt Lena Skoglöw och befinner mig mitt medelåldern vilket jag trivs alldeles utmärkt med, arbetar på Region Blekinge som telefonist/alarmoperatör.

Självklart är mitt stora intresse all dans, för tillfället är jag med i folkdanslaget, är ny i ”gille svängarna” men detta underbara trevliga gäng som tar hand om en på bästa sätt, är så välkomnande, vilket tålamod!

För övrigt älskar jag att släktforska och fördjupa mig i lokalhistoria, vandra i naturen, fota landskap och solnedgångar, m.m., ja listan kan bli lång, som ni förstår är jag en människa som njuter av livet, speciellt dansen som ger så mycket glädje och social gemenskap och dessutom får vi umgås i alla åldrar, träna våra hjärnor och fylla på med endorfiner!

Nu ser jag fram emot att få kika in hos er i grupperna när tillfälle ges, kanske ta en svängom det vore trevligt, kanske även få en liten pratstund.

Vi ser nu fram emot en ny härlig ljus tid med blommor och fågelsång inte bara bokstavligen utan min ambition är att vi tillsammans bär Hamboringen in i en ”ny era” som denna fina förening förtjänar!

Jag vill verkligen rikta ett stort tack till alla tappra dansledare som gör att det möjligt och leder och lär i danskurserna, ni är det värdefullaste föreningen har!

Min första ambition är att vi ska kunna ha någon form av medlemsdans för alla medlemmar med lite korv eller fika, bara att vi träffas och dansar under några timmar, vi spinner vidare på denna idé och naturligtvis kommer det mer information om detta.

Jag vill även passa på att tacka avgående ordförande för hans insats, vi fortsätter på samma positiva väg!

Vänligen
Ordföranden